Парфюм за сватбата

Парфюм за сватба

Как да избере булката своя парфюм?

Има нещо невероятно вълнуващо да се търси парфюм за сватбата в секцията с аромати в най-красивите стъклени бутилки. Никое друго пазаруване не е сравнимо с вълнението от помирисването на парфюмни субстанции по рафтовете. Залозите са още по-високи, когато се търси сватбен парфюм.

Изборът на парфюм от булката, който да е за това особено събитие, може да бъде достатъчно важен, защото  взимането на решение за аромата винаги ще напомня на жената и мъж за сватбения ден!

Може да не носите никога повече сватбената си рокля, но определено може да ползва сватбения парфюм с десетилетия и така да се връщате назад във времето към този магически ден.

Как се избира сватбен парфюм, има ли правила?

Когато тествате проби за избор на сватбени парфюми, запомнете, няма правила. Не е нужно да избирате нещо, което крещи „Булката е тук или имам сватба„. Важно е да избирате аромат според индивидуалния си вкус, както и фактор е видът на сватбата, сезонът, когато се провежда.

Най-важното е това, което обичате като миризма и дали тази любов към конкретния аромат ще издържи в продължение на години.

Парфюмът е невероятно важен за сватбения ден.

Някои жени решават да смесят стандартния си парфюм с нов аромат и така постигат ново вълнуващо усещане към булченския тоалет.

Доста сполучлив избор е да се комбинира Jo Malone Nutmeg & Ginger с един ежедневен любим аромат, Blackberry & Bay.

Изключително подходящ булченски парфюм е Thé Noir 29. Става дума за топъл, интензивен аромат.

Thé Noir 29 е завладяващ парфюм, който е като сватбен комплимент. Винаги една жена може да бъде просто най-красивата булка, когато стъпва, обвита във воала на това ухание. Флаконът е крайно непретенциозен и прилича на шише за лекарство. The Noir 29 е забележително съблазнителна смес от смокини, черен чай, като дава непринудена свежест. Той е може би по-подходящ за сватба в по-хладно време. Този парфюм идеално си пасва с изчистена и семпла рокля за сватбата.

Много романтичен парфюм за сватбата е Dior Forever and Ever (Les Creations de Monsieur Dior). В него се усеща жасмин, който е една от основните ноти в него, а заедно с фрезия и роза, има ново усещане за него.  Връхната нотка е фрезия, последвана от аромата на индийски жасмин, за да остане накрая базата, която е българска роза.

Въпреки че този парфюм се появява за първи път през 2009, то до днес е разкошен аромат за специални поводи. Той е подходящ за сватба през зимата. Самата течност е в много оригинален флакон, който изглежда като сватбен подарък.

И за разкрием тайната на още един изящен сватбен аромат – Chloé Eau de Parfum. Това е специален аромат, който е перфектен за  лятната сватба. Chloe е едновременно интелигентен и чувствен аромат, той символизира жените изискани изкусителки. Ароматната субстанция е дело на парфюмеристите  Amandine Marie и Michel Almairac. Елегантен мирис с флорални акорди, които стартират на върха с божур, фрезия, личи, а в основата са кехлибар и кедър. Мъжете харесват такова съчетание и това го прави наистина чудесен избор за булката за този специален ден.

Това са нашите предложения, а Вие може да потърсите и други, които Ви харесват за сватбения ден.