Най-добрият фон дьо тен на Estee Lauder – защо да заложим на Double Wear

качествен грим фон дьо тен

Ако сте сред дамите, които ежедневно използват грим и нанасят фон дьо тен, то едва ли не сте чували за ултимативния любимец от марката Estee Lauder. В днешната статия ще си поговорим по-подробно за един от най-добрите продукти на марката – ще ви представим Double Wear и ще засегнем някои от основните му преимущества.

Грим тенденциите категорично залагат на използването на качествени продукти. Ако има артикул, който по-голямата част от дамите избират за своята ежедневна рутина, то това безспорно е фон дьо тенът. Както вече споменахме, от ключово значение е да спираме вниманието си само върху висококачествени продукти с доказан произход. Това със сигурност ще осигури създаването на наистина красив и траен макиаж.

В световната козметика името на Estee Lauder вече дълги години се радва на особено голямо внимание. Специалистите категорично препоръчват използването на продукти именно от този бранд.

Фон дьо тенът на Estee Lauder ще ви осигури 24-часова покривност

От основополагащо значение е фон дьо тенът, който ще използвате ежедневно, да ви предоставя покритието, от което се нуждаят спецификите на кожата ви. Ако страдате от кожа с несъвършенства и ви измъчват белези от акне или пъпки, то със сигурност ще желаете продукт, който да се характеризира с висока покривност и наистина дълга издръжливост.

За щастие от Estee Lauder разработват именно такъв продукт. Фон дьо тенът Double Wear е сред най-предпочитаните и използваните. Това категорично се дължи на факта, че той осигурява 24-часова дълготрайност върху лицето. Всяка дама знае, че едва ли има нещо по-неприятно от това гримът ви да започва да се „свлича“ още по средата на деня. Ключът към трайният и перфектно изглеждащ макиаж е използването на качествен фон дьо тен и продуктът на Estee Lauder е именно такъв.

Как да нанасяте Double Wear на Estee Lauder за максимална ефективност

Знаем, че всеки козметичен продукт притежава свои особености при нанасяне, гарантиращи постигането на най-добри и оптимални резултати. Ако желаете наистина да извлечете максимума от продукта на Estee Lauder, то козметиците и професионалните гримьори препоръчват нанасяне с леки потупващи движения до оптималното абсорбиране на формулата. Не забравяйте, че е важно да подберете точния нюанс за кожата си. Добрата новина е, че от Estee Lauder взимат предвид категоричното многообразие на тен и подтонове и включват в колекцията си от професионални фон дьо тени наистина богат набор от цветове. Така всеки би могъл да бъде сигурен, че ще съумее да открие най-точният и правилен нюанс за своето лице.