Syntha 6: защо това е най-добрият избор на протеин на прах

Syntha 6 е протеинова добавка, която има сложно структурирана протеинова матрица, и включва редица полезни за мускулите хранителни вещества подбрани по специален начин. Те се освобождават постепенно в организма, за дълъг период от време, което позволява на мускулните влакна непрекъснато да получават необходимите аминокиселини за растеж и укрепване. Именно това е особено важно по време на тренировка. Дори след като приключите натоварването, тези вещества продължават да циркулират към мускулите, осигурявайки тяхното оформяне.

Syntha 6

Защо Syntha 6 е най-добрият избор

Нека разгледаме малко по-подробно тази хранителна добавка, за да разберем защо именно тя е най-добрият възможен избор при активните спортисти:

  1. Формулата има в състава си шест основни източника на протеини, които имат различен аминокиселинен профил – в резултат на това, времето за освобождаване на компонентите е различно, което ви позволява да постигнете желания анаболен ефект.
  2. Производителят BSN е патентовал собствена технология за филтриране и производство на продукта – така професионалистите успяват да постигнат перфектната формула на протеинов шейк. Syntha 6 съдържа минимум липиди и прости въглехидрати. Добавката подхранва тъканите с чист протеин, който е най-полезният градивен материал за мускулният корсет.
  3. Syntha 6 съдържа помощни компоненти, които повишават ефективността на продукта – това са ензимите и диетичните фибри, които допринасят за по-пълното усвояване на протеините, без последствия за храносмилателната система.

Всички тези фактори правят Синта наистина най-добрият избор за всички, които имат нужда от подобна добавка.

Ползи от употребата на Syntha 6

От онлайн магазин Хелтстор отбелязват, че при редовна употреба на Синта има редица ползи, които ще започнете да забелязвате бързо. Освен интензивното развиване на мускулатурата, той засилва метаболизма и ускорява процесите за възстановяване в организма ни. Чувството за глад също е притъпено, а хормонът инсулин, който има свойствата на анабол, започва да се произвежда по-активно. Това е хранителна добавка, която запълва всички нужди на организма от протеини. Тя се абсорбира добре и няма абсолютно никакви странични ефекти, което я прави една от най-предпочитаните на пазара сред всички по-активни спортисти.

 

Още по темата

Последно

В търсене на евтини градински мебели

Не са малко онези, които търсят евтини градински мебели. Обзавеждането на градината, е един от начините да почувствате повече комфорт и да се насладите...

Как да се справим с екземата с натурални продукти?

Ако сте един от милионите хора, страдащи от екзема, знаете колко трудно е да намерите облекчение. Постоянният сърбеж и сухота могат да бъдат изключително...

Защо водещият на сватба е важен за нас?

Сватбената церемония е нещо наистина важно. Това не е просто поредният ден, в който празнуваме, а влизаме в брачен съюз, за който се предполага,...