Най-добрите сокоизстисквачки на пазара

Хубава сокоизстисквачка

За да получите пълно удоволствие от здравословния начин на живот и правилното хранене, има много полезен помощник – сокоизстисквачката. Според предназначението си сокоизстисквачките могат да бъдат няколко вида.

За цитрусови плодове – малки устройства с ниска мощност, които могат да се справят само с цитрусови плодове.

Центробежни сокоизстисквачки – подходящи са както за твърди зеленчуци, така и за сочни плодове.

Студено пресоване – един нов тип сокоизстисквачка, базиран на работата на пресата. Сокът се извлича със скорост 40-80 об / мин и така се съхраняват максимално количество витамини и други хранителни вещества в напитката.

А по-долу ще ви предложим

Най-предпочитаните сокоизстисквачки на пазара

Сокоизстисквачка за плодове Philips Viva Collection HR1855/70Philips Viva Collection HR1855  е центробежна сокоизстисквачка за плодове. Мощността й е 700 W, а  отвора  е 79 мм  и позволява да се поставят някои плодове без предварително рязане. Обемът на резервоара за сок е 0,75 литра.

Осигурена е защита срещу прегряване и случайно пускане. Има сепараторът от пяна. Материал на корпуса е пластмаса.

Виж повече

Полупрофесионална Цитрус преса Concept CE-3520, 160 W,Полупрофесионалната  цитрус преса Concept CE-3520  е за всички любители на цитрусовите сокове. Корпусът е от стомана.

Мощността на Concept CE-3520 е скромна, но абсолютно достатъчна за домашна преса – 160 W. Резервоарът за сок е 0.75 литра.

Има анти-капкова функция и накрайници против хлъзгане.

Виж повече

Омега C-12W е висококачествена домашна цитрусова преса. Има три конусовидни дюзи за сок с различни размери за цитрусови плодове с различна големина. Мощност на двигателя 150 оборота в минута.Чашата за сок и филтърния кейк са направени от хирургическа неръждаема стомана. Дънното покритие противоплъзгащ ефект при работа с машината.

Healthy Juicer GP27 е ръчна сокоизстисквачка. Всички са изработени от здрава пластмаса (поликарбонат), която е практически неразрушима. Валът е направен от пластмаса, която не съдържа вредни вещества. Филтърното сито и накрайника на вала са от неръждаема стомана.

Всички материали са нетоксични и одобрени за използване при преработка на храни. Препоръчвана е за обработката на кълнове, листни зеленчуци, житни разстения, меки и средно твърди плодове

Kuvings C9500S е съвременна сокоизстисквачка с ниска скорост – 60 оборота в минута. Има широк отвор – до 7,5 см. Можете да изстиска два пъти повече сок от обикновените сокоизстисквачки. Има двустепенна система за защита. Работи много тихо.

С тази сокоизстисквачка можете да изстискате: зеленчуци; плодове; ядки; бобови растения; билки; житни растения.

Още за избора на сокоизстисквачка и най-добрите сокоизстисквачки на пазара в статията на Elis.bg.