Кога трябва да планираме почивката за коледните празници?

Не е задължително коледните и новогодишните празници да бъдат прекарани вкъщи сред семеен уют и топлината на камината. Напротив – можете да пренесете семейния уют в чужбина и да зарадвате половинката си или цялото семейство с една зимна екскурзия. Повече от препоръчително е да се отклоните малко от традицията и да прекарате Коледа в по-различна атмосфера, която със сигурност ще направи празника още по-магичен и запомнящ се. Но нека да не забравяме, че подобни екскурзии е хубаво да се планират отрано. Но колко рано? Е, ние сме насреща да Ви дадем насоки в начинанието.

Кога да започнем с подготовката?

Не е препоръчително да планирате коледните пътувания в последния момент. Казваме го не само, защото ще е по-трудно да намерите оферти за почивки, които да са хубави и изгодни в последния момент, но и защото това ще Ви образува много стрес, който никой не желае не само преди почивката си, а и цялостно преди такива светли и красиви празници. Затова е препоръчително да започнете да се оглеждате за различни оферти около началото на ноември. Така ще имате достатъчно време да изберете мястото и дължината на престоя си, да планирате отпуск и почивни дни, а също така и да разгледате различни пакети, които предлагат туристическите агенции.

Една тайна от нас – Руал Травел предлагат едни от най-добрите пакети, като в асортимента си имат такива, подходящи за семейства и такива, които са подходящи и за двама. Изберете с кого ще пътувате и започнете да планирате Вашето пътуване отрано, за да сте сигурни, че цялата подготовка ще протече плавно и че ще намерите най-добрите условия!

Какви почивки предлага Руал Травел?

Туристическата агенция има дългогодишен опит в сферата на туристическите услуги, като всички са професионалисти – това Ви гарантира, че те ще Ви предложат едни от най-добрите оферти за коледни почивки! Приемете ги като Вашите елфи – те ще Ви организират коледна екскурзия, която ще помните дълго време с положителни емоции и чудесни, нови и интересни преживявания. Агенцията предлага както екскурзии със самолет, така и с автобус, като няма да сбъркате с нито една от тях.

Едни от най-предпочитаните дестинации, които да посетите по Коледа и новогодишните празници, са столиците на западните европейски държави. Може да Ви учудим, но доста хора се спират на избори като Италия и Испания – погрешно е разбирането, че почивката в тези страни трябва да е само през лятото. Напротив – можете да се насладите на прекрасното вино и чудесните кухни и през зимата, както и на красотата на градовете, техните забележителности и гледки.

А защо да не се насочите към Париж за коледна романтична почивка с Вашата половинка? Така ще можете да се насладите не само на прекрасната атмосфера на града и неговата красота, които по Коледа изпъкват най-силно, но и да прекарате повече време един с друг и да изпратите старата година с много положителни емоции и прекрасни мигове. А кой знае, може почивката да се превърне в чудесен повод за получаването на онзи специален пръстен?

Ако пък искате да се насладите на красотата на Балканския полуостров, то винаги можете да изберете едно от автобусните предложения и да посетите Загреб, Сараево, а защо не дори и Инстанбул или Албания? Изборът е Ваш, но нека Ви напомним нещо – ако се колебаете, но клоните към Западна Европа заради прекрасните коледни базари, то и на Балканския полуостров ще откриете такива!

Знаехте ли, че именно Загреб е избиран три поредни години за най-добрия коледен базар? Атмосферата там е повече от вълшебна – светлини навсякъде, радост и усмивки, вкусни изкушения и много греяно вино! Ако все пак търсите нещо по-нетрадиционно и искате да избягате някъде на топло, то коледна почивка на Малдивите или в Дубай винаги би удовлетворила това Ви желание!

Вдъхновихме ли Ви за една коледна почивка в чужбина? Надяваме се, че да! Не пропускайте да разгледате актуалните предложения на Руал Травел в сайта им, а ако имате нужда от консултация, то ето къде можете да откриете офисите им:

  • София;
  • Пловдив;
  • Варна;
  • Бургас;
  • Велико Търново;
  • Плевен;
  • Кюстендил;
  • Копривщица;
  • Хасково.

Още по темата

Последно

Как да изберем мобилен телефон за възрастни хора?

Все повече домакинства сменят стационарните телефони с мобилен телефон. Ако е дошъл моментът да помогнете на мама и татко да спестят пари от един...

Как да избегнем некоректни оферти за телефони и смарт часовници

Потребителите да бъдат особено пресметливи при разглеждането на оферти за покупка на едни от най-търсените подаръци за Коледа и Нова година като телефони, смарт...

В търсене на евтини градински мебели

Не са малко онези, които търсят евтини градински мебели. Обзавеждането на градината, е един от начините да почувствате повече комфорт и да се насладите...