Жест с ясна цел: Възможно ли е да подарим щастие с ваучер

Щастието винаги е било много субективно понятие. Постигането му обаче не е толкова трудно, колкото обикновено ни се струва. Що се отнася до факта да подарим на някого такова, едва ли бихме успели без вътрешната нагласа на получателя. Въпреки това, един оригинален и нетипичен ваучер за подарък може да го доближи до целта.

Без изтощаващи обиколки по магазините, без риск от погрешен размер или цвят, без ненужни импровизации. Само с няколко клика може да сте причината за гвоздея на празненството. Много емоции и неподправен адреналин, вашият подарък ще обере овациите.

Незабравимо преживяване

Полет с балон, скок от бънджи (а защо не две в едно), екзотични игри или екстремно шофиране… Вариантите предлагат нужното разнообразие за покриването и на най-високите очаквания. Вашите до къде стигат по скалата на емоциите?

За хубаво или лошо, външните фактори не могат да се считат за определящи при постигане на вътрешна хармония и добруване. Нагласата трябва да съществува в нас, за да можем да я култивираме и увеличим. Живеейки в изчакване да се случи това или онова, да ни повишат, да спечелим от лотарията, да се сдобием с идеалната (несъществуваща) половинка и така до безкрай, е сигурна рецепта за разочарование и провал.

Колко малко ни трябва

Едва ли е възможно да направим количествено измерение на щастието. Потребностите на всеки човек са абсолютно различни, за да изхождаме от една и съща основа. Но фундаменталните закони на удовлетворението работят приблизително еднакво за всички. Дори парите тук (макар че могат много да помогнат) не са от основно значение. Колко богати хора могат да кажат за себе си, че са истински щастливи?

Материалните аспекти в живота неоспоримо водят до удобство и по-висока класа, но не могат да купят вътрешното ни умиротворение. Понякога то е буквално пред очите ни, и ако се доближите до природата, неусетно ще се потопите в магията и ще разберете за какво иде реч.

Тук на помощ идват всички онези екстремни и нетипични изживявания, променящи из основи нашите закостенели възприятия. В никакъв случай не прибягвайте до тях, само за да осигурите ефектен подарък за любимите си хора.

Изненадайте и себе си, като си позволите глътка различен въздух, абсолютно зареждащи преживявания и тотално сбъднати мечти.

Сега ви предстои да разберете какво в живота носи истинска стойност. И в добавка на това, средствата които ще са ви нужни, за да си го позволите, едва ли ще затруднят болшинството от хората.

Още по темата

Последно

В търсене на евтини градински мебели

Не са малко онези, които търсят евтини градински мебели. Обзавеждането на градината, е един от начините да почувствате повече комфорт и да се насладите...

Syntha 6: защо това е най-добрият избор на протеин на прах

Syntha 6 е протеинова добавка, която има сложно структурирана протеинова матрица, и включва редица полезни за мускулите хранителни вещества подбрани по специален начин. Те...

Как да се справим с екземата с натурални продукти?

Ако сте един от милионите хора, страдащи от екзема, знаете колко трудно е да намерите облекчение. Постоянният сърбеж и сухота могат да бъдат изключително...