Съвети от ТЕОДОР при избор на мъжко яке 

Заговори ли се за мода, мъжете също се включват активно в дискусиите за това какво е актуално в момента, кои са най-новите попълнения в есенно-зимните колекции на водещи марки като ТЕОДОР. Защото и за тях дрехите са нещо много повече от начин да изглеждаме добре и да сме актуални – те са личен почерк, те са характер и са твърде важни, за да ги пренебрегнем.

Как да изберем подходящ модел мъжко яке

Мъжки якетаБългарските предложения са за предпочитане, тъй като те са много качествени. Освен обаче на производителя, при избора на мъжко яке се очаква от нас да наблегнем и на някои други неща, като например размер, кройка, десен, материя, подплата, стил и т.н. Най-добрият начин да открием подходящото палто или спортно яке е като пробваме повече модели, за да разберем с кой от всички бихме се чувствали най-добре.

Какви са актуалните тенденции

Важно е да носим облекла, които ни прилягат, които сякаш са направени специално за нас, но е и от значение да сме наясно с модата в момента и да я разбираме. При мъжките якета тя е следната:

  • Елегантни тип “сака”. През последните 2-3 години акцентът е върху именно тази разновидност на връхните дрехи за мъже. Възможността моделът да се комбинира и със спортни и с по-официални обувки го прави топ избор за много господа – и с причина;
  • Шушляково мъжко яке с качулка от естествен косъм. Удобно ежедневно решение, което е идеално за града. Моделът осигурява добра топлоизолация, подходящ е за късна есен и за цялата зима;
  • Прав модел в тъмни цветове и изчистен дизайн. Стилът е технически, кройката супер стилна, а спортно-елегантната визия го прави подходящо за всякакви поводи;
  • Кожени. Връхните мъжки дрехи от кожа придават секси рок излъчване на визията и точно затова се харесват толкова много. Носят се с тъмни панталони или дънки и са подходящи за есенните дни.

Когато времето захладнее, логичната покупка е тази на връхна дреха, а в случая на хубаво мъжко яке, което да е едновременно три неща – качество, естетика и удобство. Придържайки се към тези критерии, рано или късно ще успеем да намерим и подходящ онлайн магазин, където се предлагат спортни и официални модели, взаимодействащи си с актуалната мода и в същото време доближаващи се максимално и да същността ни.

Защо да купим онлайн

Въпросът с начините да пазаруваме е важен за мъжете, които с радост биха се възползвали от изгодни промоции, ако имат тази възможност. Истината е, че все повече хора предпочитат интернет магазините, които дават възможност за сравнение на цените и продуктите, за един по-осъзнат и спокоен избор. Така че, ако целта е покупка на марково мъжко яке, решението да го поръчаме онлайн се оказва повече от отлично, споделят от магазин ТЕОДОР.