Мъжка мода за плажа

Стягате ли вече багажа за морето? А дали случайно не сте забравили да подмените миналогодишните си летни обувки с нови? Ако е така, възможно е да искате да го направите на мига, защото, скъпи господа, тенденциите са нови и са доста интересни. Останете с нас, за да научите повече за всичко актуално в мъжката мода за плажа.

Класически джапанки между пръста

В миналото всяка индивидуална колекция за мъже разполагаше с един такъв чифт. Днес обаче нещата не са точно така, защото тези джапанки отдавна не са били на мода. Е, колелото на времето се върти и се върти правопропорционално със смяната на актуалните тенденции в сферата на обувките. Тези джапанки са за предпочитане от много господа, защото са леки, комфортни, обикновено изработени от бързосъхнещи материи, а освен това се и обуват и събуват за отрицателно време. Как да не си ги купиш за предстоящата лежерна почивка с половинката или очакваната да бъде динамична семейна ваканция с децата?

Функционални акваобувки

Родителите на малки деца вероятно веднага ще се усетят за какво говорим. Същото важи и за господата, които обичат екстремните морски спортове и приключения. В действителност, първоначалната идея на акваобувките е точно такава – да предоставя свобода, комфорт, но най-вече безопасност както на спортистите във водните спортове и плажните игри, така и на тези, които обичат морските приключения в диви местности. По-късно, този вид обувки стана популярен в детската модна индустрия, а днес е част и от актуалните трендове за лято 2020.

Грубите сандали на рибаря

Ако ще избирате сандали, вероятно тази година в началото ще бъдете стъписани колко ретро и непретенциозно изглеждат актуалните предложения в тази категория. Не се притеснявайте, с тях ще сте модерни. И бъдете сигурни – в тях ще ви е удобно. Нужна е точно една разходка по плажа, между скалите, по пясъчните дюни и дори по брега, където щъкат раци и щипалки, за да осъзнаете колко функционални са тези летни обувки за мъже. Ако държите на комфорта във вашата предстояща ваканция, категорично това ще е вашият нов любим чифт.

Спортно-елегантни еспадрили

Добре познатите класически еспадрили от естествени материали и в земни тонове дълги години красяха летния гардероб на дамите. Време и мъжете да изпитат удобството и комфорта от тези страхотни спортно-елегантни обувки. Еспадрилите са отлична идея за вечерна разходка на плажа, за романтичен обяд край брега на морето, но и за всички щури емоции, прекарвани с децата по време на ваканция, защото мъниците обикновено изискват цялата ви енергия, сила и подвижност, за да им смогнете на забавленията.

При мъжете обикновено е лесно да се подберат обувки за морската почивка. Ако обаче сте от господата, които държат да са актуални и да изглеждат винаги добре и подобаващо, тази година, както виждате, имате доста работа за вършене. Налице са множество интересни и нови трендове, с които да се съобразите. Все пак, добрата новина е, че всички тенденции в мъжката мода за плажа през 2022 година следват линията на удобството и комфорта!

Още по темата

Последно

В търсене на евтини градински мебели

Не са малко онези, които търсят евтини градински мебели. Обзавеждането на градината, е един от начините да почувствате повече комфорт и да се насладите...

Syntha 6: защо това е най-добрият избор на протеин на прах

Syntha 6 е протеинова добавка, която има сложно структурирана протеинова матрица, и включва редица полезни за мускулите хранителни вещества подбрани по специален начин. Те...

Как да се справим с екземата с натурални продукти?

Ако сте един от милионите хора, страдащи от екзема, знаете колко трудно е да намерите облекчение. Постоянният сърбеж и сухота могат да бъдат изключително...